vrijdag 29 juni 2012

SK 2012 - uitwerkingen 21 t/m 25

21 - maak je eigen achtergrond. Ik ben met verf aan de knoei gegaan, en met oude verpakkingsmaterialen (bubbeltjesplastic, schaaltje van de ham uit de super, een lege blisterverpakking en meer van die rommel)  heb ik de achtergrond gestempeld. Het stukje tekst links van de foto vond ik in een tijdschrift, en ik wist gewoon dat ik dat goed moest bewaren...  Ziehier het resultaat:

22 - Scrap een canvas. Ik heb Lenny als 'model' gebruikt, en het canvas staat nu bij haar kooi. Ze vindt het nog steeds maar niks, geloof ik...

23 - Gebruik minimaal 10 zeshoeken (hexagons) op de LO. Die zitten er op, met een leuke vrolijke strandfoto van Brian en Annelynn er bij. En de letterstickertjes van de Mars!

24 - een sketch. De voetbalkooi bij ons voor de deur, echt een schot in de roos, eh... goal! Altijd druk, en heel leuk om te bekijken...

25 - De Finale opdracht. Het thema is VIJF, omdat het dit jaar het vijfde CreaBest Scrapkampioenschap is. Best wel een lastige opdracht! Ik heb het cardstock met maskingtape in 5 vlakken verdeeld, ben aan het smeren gegaan met distressinkt, heb passende foto's op maat geknipt en de tekst heb ik gemaakt met mijn ge-tangle'de alfabetletters. En het onderwerp is deze keer dat er nu ook weer tijd is voor andere zaken dan scrappen... Dat was de afgelopen maand wel anders!


En nu maar afwachten wie er dit jaar de Kampioen wordt... Er staan al heel veel geweldige LO's in de galerie van het forum! Nou ja, ik heb alle opdrachten gedaan, dus een kampioen ben ik voor mezelf ook dit jaar wel weer! :)

1 opmerking:

  1. Heel mooi je uitwerkingen Her! Ik lag in een deuk met die LO van opdracht 21!! Hahahaha. Zo herkenbaar ;o)

    Ik heb dit jaar niet meegedaan, maar wel zo nu en dan gespiekt in de galerij. Mooie dingen allemaal weer!

    Groetjes Marlies.

    BeantwoordenVerwijderen